Tiiminvetäjä myyntiin, Helsinki

Tule töihin myyntiin
 
Oletko kunnianhimoinen, tulostavoitteellinen, hyvä vuorovaikuttaja, joka osaa kannustaa ja ohjata myös muita hyvään suoritukseen?

Etsimme uutta tiiminvetäjää myyntitiimiimme pk-seudulle.  

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen, hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu organisoija. 

Tiiminvetäjä vastaa 2-5:stä myyjästä koostuvan myyntitiimin toiminnasta ständimyynnissä. Hän on myynnin ammattilainen, joka toimii myös itse myyjänä ja esimerkkinä tiimilleen. Myynnin lisäksi tiiminvetäjälle kuuluu erilaisia myyntitiimin pyörittämiseen liittyviä tehtäviä, kuten myyntipaikkojen varaamista, työvuorojen järjestelyä, sairaspoissaoloihin liittyvien ilmoitusten vastaanotto yms. 

Tehtävä vaatii myyntihenkistä, tulostavoitteellista henkilöä, jolla on hyvät organisointitaidot- ja vuorovaikutustaidot. Kaupallinen koulutus ja kokemus samankaltaisita tehtävistä luetaan eduksi.

Pääset työskentelemää mukavassa työpaikassa, jossa hyvään työilmapiiriin panostetaan. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkausjärjestelmän, hyvät myyntibonukset ja työsuhde-edut. Hyvin tehtävistään suoriutuvalla tiiminvetäjällä on myös mahdollisuuus edetä urallaan talon sisällä.

Jos kiinnostuit, hae pikimmiten alla olevalla lomakkeella, tai laita CV ja vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen rekry@salestalents.fi, otsikolla “työpaikkahakemus tiimivetäjä”.  

Lisätietoa antaa Hr-vastaava Iida Salonen: iida@salestalents.fi, 0401941737

Hae heti

Liitä CV: